Bijgewerkt: 01-04-15
 
   
Praktijkschool Emmen
Ontwerp voor het schoolplein en sportveld voor de Praktijkschool te Emmen.
In het ontwerp heb ik net als bij het gebouw gespeeld met de grenslijnen. De haag wordt onderbroken door zitbanken, (algemene wens van de leerlingen), waardoor er interactie ontstaat tussen binnen en buiten ontstaat. Ook bij de entrees is er gespeeld met de overgang tussen openbaar en privť.
Bij de fietsenstalling is bewust een grotere ruimte gecreŽerd zodat de leerlingen op het plein op elkaar kunnen wachten, niet op straat.
De overkappingen zijn gemaakt, zodat de rokers ook bij regen enigszins droog kunnen blijven.
zicht vanuit de gang
zicht vanuit de sporthal ingang, je kijkt hier naar de leerlingen ingang aan de overkant.
De banken kijken uit op de kantine.
Een tafeltennis tafel, voor de lerarenkamer.
Het ontwerp is van 2009, helaas zijn er bij de bouw flinke tegenvallers geweest, waardoor de school, zowel op het interieur als op het exterieur, heeft moeten bezuinigen.
  Powered by PK-CMS
  © 2017 Passoft WebDev