Bijgewerkt: 01-04-15
 
   
Inbreiding begraafplaats Drostenkamp Bergweg 14 Neede
De begraafplaats Drostenkamp in Neede had er na jaren voor gekozen om hele oude graven te gaan ruimen in het zeer fraaie, oude klassieke gedeelte van de begraafplaats. Een aantal graven zijn om hun karakteristieke uitstraling, in samenwerking met de oudheidkundige vereniging van Neede, als monumentjes herplaatst.
De uitbreiding door de Heidemij uit de jaren 60, volgens strenge vastgestelde regels, voldeed niet langer aan de behoefte van de mensen om hun eigen graf een persoonlijke invulling te kunnen geven. De laatste jaren waren daarom al wat ruimere graven uitgegeven met wel meer mogelijkheden tot een persoonlijk vormgegeven monument. Dit groeide vol, en inbreiding gaf de mogelijkheid om de komende jaren aan de vraag te voldoen.
De inbreiding is in twee fasen gerealiseerd, grotere graven langs de as tussen het oude klassieke gedeelte en de heidemei-uitbreiding, en standaard graven in het geruimde gedeelte van de klassieke oude begraafplaats. Binnenkort zal ik er foto's van op de site zetten.
  Powered by PK-CMS
  © 2018 Passoft WebDev