Bijgewerkt: 01-04-15
 
   
Kunstwerk Hofje Almere Muziekwijk
Voor een hofje aan de gitaarstraat, muziekwijk Almere, werd gevraagd een pergola te maken als afscheiding van het hofje met de straat. Graag wou ik gebruikmaken van de mogelijkheid ook het hofje meer functie te geven als overgang van openbaar naar privé. Voor het ontwerp van het hofje, zie onder het kopje omgevingsvormgeving.
Aan de rechter zijkant voor had ik een plek vrijgehouden om een kunstwerk te realiseren. waarmee ik het spel ben aangegaan met de overgang van openbaar met meer privé.
Dit zijn S-vormige hekken geworden, begrenst door houten zuilen. uitnodigend tot spel, zonder specifiek speeltoestel te zijn. De kinderen hebben er dankbaar gebruik van gemaakt, waar ik hun weer dankbaar voor ben.
  Powered by PK-CMS
  © 2017 Passoft WebDev