Bijgewerkt: 01-04-15
 
   
Morene & Veen
De eerste gemeenschappelijke expositie van Kunstenaarsgroep Morene & Veen, was 2; 3; 9 en 10 maart 2013. Deze groep is ontstaan vanuit een jarenlange atelierroute in de gemeente Borger Odoorn. In die vorm is de route ter ziele, wat wel bleef is de behoefte om contact te houden met elkaar en een platform te blijven voor de beeldende kunst in deze regio.
Deze expositie is daarvan de eerste gemeenschappelijke vrucht naar buiten toe, in de prachtige verbouwde boerderij 'Galerie 41' van Cor Sonke. zie: www.atelier 41
Voor de sites van de deelnemers zie: Morene & Veen

Om ons oorspronkelijke motto: Kunst in beweging enige luister bij te zetten, speelde een vriendin van mij, Christien Voskuil, tijdens de opening zaterdag 2 maart , met haar trio Syncopo live-muziek met accordeon en mandolines. Ze speelden ook Argentijnse Tango. Dus, we hebben nog even de voetjes van de vloer gehad.

Helaas was ik zelf de week voor de expositie geveld door de griep. De speciaal voor deze expositie ontworpen ' black butterfly' (verlichtings-object) heeft daardoor niet mee kunnen doen. Die houdt U nog van mij te goed, binnenkort op deze site. Onderstaand een eerste schets ervan en wat foto's van de expositie.
klik op de foto voor een vergroting.
Schets 'Black Butterfly' ,
een ode aan Ingrid Jonkers en de film Black Butterfly.
de uitwerking volgt....
  Powered by PK-CMS
  © 2018 Passoft WebDev